Selecteer een pagina

Wat kost een mooie website?

wat_kost_nu_een_website_prijzen_op_note-it_v02Wat kost een mooie website? Een simpele vraag, maar het antwoord is dat vaak niet. Het hangt vooral af van de wensen over uw website.

Een website met een eenvoudige presentatie van uw bedrijf kost u zo’n € 750,00 tot € 1250,00. Hierbij heeft u een simpele site met een paar pagina’s informatie, een contactpagina en een niet al te spectaculaire grafische opmaak. Er is trouwens in principe niets mis met een “eenvoudige” wordpress website. Voor 1 op de 5 bedrijven is zo’n site meer dan afdoende. Vraag de grafisch ontwerper van de website gelijk om het logo voor uw bedrijf te maken. Zo pakt u twee vliegen in één klap.

Kosten van een mooie website in WordPress

Het wordt een ander verhaal wanneer u via het internet ook daadwerkelijk business gaat genereren. € 1.500,00 tot € 2.250,00. Dan zijn andere (en duurdere) functionaliteiten onontbeerlijk. Bij complexe websites met veel applicaties, een content management systeem (CMS) en veel grafische vormgeving lopen de kosten al snel in de duizenden euro’s. Denk bij het opzetten van uw site ook aan de vindbaarheid van zoekmachines.

Bijkomende kosten van een website zijn de jaarlijkse registratie en hosting. Dit bedrag bedraagt tussen de € 50 en € 150,- per jaar.

Kosten van een complexe website met CMS

wat_kost_nu_een_website_rapporten_overleg_v02Kosten van een complexe website met CMS, webshop, automatisering. € 3.000,00 tot € 5.000,00. Bij complexe websites met veel applicaties, een content management systeem (CMS) en veel grafische vormgeving lopen de kosten al snel in de duizenden euro’s. Vaak met een SLA en en maandelijks bedrag voor het gebruik van het CMS en de helpdesk.
Bij zeer complexe implementatie kunt u denken aan een CMS met CRM, koppeling met uw automatisering, speciaal op maat gemaakte modules, speciale flash sites en dergelijke: De kosten kunnen dan oplopen van € 5.000,00 tot € 10.000,00.

Kosten van een zeer complexe website met CMS, webshop, automatisering en op maat ontworpen modules

Bij zeer complexe implementatie kunt u denken aan een CMS met CRM, koppeling met uw automatisering, speciaal op maat gemaakte modules, speciale flash sites en dergelijke: De kosten kunnen dan oplopen van € 5.000,00 tot € 10.000,00.

exclaimHet blijft altijd lastig om exact te bepalen wat een website kost, maar wilt u vrijblijvend exact weten wat uw website u gaat kosten, vul dan ons formulier in en ontvang exacte prijsopgaven.