Selecteer een pagina

Mooie website voor een CV installatie bedrijf

putter-cv-onderhoud-aanbieding Deze maand is de website www.puttercvinstallaties.nl live gegaan. Gemaakt door mooie website laten maken.nl. Putter CV Installaties is een loodgieter uit de omgeving van de zaanstreek. De site is geoptimaliseerd om hoog in Google te komen. Dit is een extra dienst die Putter CV installaties van mooiewebsitelatenmaken.nl heeft afgenomen. De site let goed op zoekwoorden, titels, alt tags en inhoud voor de zoekwoorden. Zo is de pagina CV ketel vervangen ingericht om hoog in google te scoren. Afhankelijk van de concurrentie zal de pagina naarmate er meer traffic komt hoger gaan scoren in google.

Een mooie website en hoog in google

Ook heeft de site een module om aanbiedingen te beheren. Dick Putter van Putter CV Installaties onderhoud momenteel zelf de website en vooral aanbiedingen zijn daarbij een makkelijke manier om de site courant te houden.

putter-cv-onderhoud-dienstenMooie website laten maken en dan?

Een mooie website moet ook gevuld worden. De basis staat en in de komende tijd zullen er nieuwsberichten, nieuwe pagina’s en diensten op de website aangepast worden. Dit kan allemaal vanuit WordPress.

Ook een mooie website laten maken? Klik hier voor de homepage >>