Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten van een huisstijl?

Wat zijn de kosten van een huisstijl?

Wat kost een huisstijl? Dat is een korte vraag met een uitgebreid antwoord. de ene huisstijl is namelijk de andere niet. Ook bent u afhankelijk van de partij die de huisstijl voor u ontwikkeld. De kosten van een eenvoudige huisstijl zijn € 500,00 tot € 1.000,00 en worden vaak uitgevoerd door grafisch ontwerpers.

Wat zijn de kosten van een standaard huisstijl?

een huisstijl die door middelgrote en grotere organisatie worden gebruikt moeten worden ontwikkelt door deskundige professionals die hun vak verstaan. De uitdaging van een goede huisstijl en vooral de borging van de huisstijl wordt over het algemeen gedaan door specialistische bedrijven die voor alle uitingsvormen oplossingen kunnen bieden. € 1.000,00 tot € 2.000,00

Wat zijn de kosten van een complexere huisstijl?

De kosten van een een huisstijl hangen af van de complexiteit die u wenst. Bij een complexe huisstijl met veel uitdagingen qua vormgeving en het aantal uitingen. Ook kan dan een standaard geschoolde grafisch ontwerper misschien niet meer voldoen en heeft uw ontwerper waarschijnlijk ook kennis van marketing, strategie en het rendabel maken van uw huisstijl:
€ 2.000,00 tot € 3.000,00

Kosten van een zeer complexe huisstijl?

Bij een zeer complexe huisstijl implementaties kunt u ook denken aan extra speciale eisen en wensen in bijvoorbeeld het drukprocess: pms kleuren, rillen en stansen of zeer grote oplagen met proofreading en een proefdruk of een onderzoek naar uw doelgroep en de juiste focus in uw uiting. Uw huisstijl wordt waarschijnlijk door meerdere professionals in teamverband ontwikkeld. € 3.000,00 tot € 10.000,00

Het blijft altijd lastig om exact te bepalen wat een huisstijl kost, maar wilt u vrijblijvend exact weten wat uw huisstijl u gaat kosten, vul dan ons formulier in en ontvang exacte prijsopgaven.

Wat kost nu een huisstijl?

Zoals de naam van onze website reeds doet vermoeden vindt u hier antwoord op de vraag wat iets kost. We zijn een portaal voor producten zoals vormgeving, software, websites, bedrijfsfilms, animaties en andere uitingen voor bedrijven en instellingen.

Wat kost uw huisstijl precies? Vraag het ons