Selecteer een pagina

een-Flyer

Wat kost een Flyer? Dat is een korte vraag met een uitgebreid antwoord. de ene Flyer is namelijk de andere niet. Ook bent u afhankelijk van de partij die de Flyer voor u ontwikkeld. De kosten van een eenvoudige huisstijl zijn € 200,00 tot € 400,00 en worden vaak uitgevoerd door grafisch ontwerpers.

Wat zijn de kosten van een standaard Flyer?

een Flyer die door middelgrote en grotere organisatie worden gebruikt moeten worden ontwikkelt door deskundige professionals die hun vak verstaan. De uitdaging van een goede Flyer en vooral de borging van de huisstijl wordt over het algemeen gedaan door specialistische bedrijven die voor alle uitingsvormen oplossingen kunnen bieden. € 400,00 tot € 800,00

Wat zijn de kosten van een complexere Flyer?

Wat kost een goedkope huisstijl De kosten van een een Flyer hangen af van de complexiteit die u wenst. Bij een complexe Flyer met veel uitdagingen qua vormgeving en het aantal uitingen. Ook kan dan een standaard geschoolde grafisch ontwerper misschien niet meer voldoen en heeft uw ontwerper waarschijnlijk ook kennis van marketing, strategie en het rendabel maken van uw Flyer:
€ 800,00 tot € 1.600,00

Kosten van een zeer complexe Flyer?

Bij een zeer complexe Flyer implementaties kunt u ook denken aan extra speciale eisen en wensen in bijvoorbeeld het drukprocess: pms kleuren, rillen en stansen of zeer grote oplagen met proofreading en een proefdruk of een onderzoek naar uw doelgroep en de juiste focus in uw uiting. Uw Flyer wordt waarschijnlijk door meerdere professionals in teamverband ontwikkeld. € 1.600,00 tot € 3.200,00

Het blijft altijd lastig om exact te bepalen wat een Flyer kost, maar wilt u vrijblijvend exact weten wat uw Flyer u gaat kosten, vul dan ons formulier in en ontvang exacte prijsopgaven.

Wat kost nu een Flyer?

Zoals de naam van onze website reeds doet vermoeden vindt u hier antwoord op de vraag wat iets kost. We zijn een portaal voor producten zoals vormgeving, software, websites, bedrijfsfilms, animaties en andere uitingen voor bedrijven en instellingen.

Wat kost uw Flyer precies? Vraag het ons…