Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten van een brochure?

Wat zijn de kosten van een brochure?

Wat kost een brochure? Dat is een korte vraag met een uitgebreid antwoord. de ene brochure is namelijk de andere niet. Ook bent u afhankelijk van de partij die de brochure voor u ontwikkeld. De kosten van een eenvoudige huisstijl zijn € 250,00 tot € 500,00 en worden vaak uitgevoerd door grafisch ontwerpers.

Wat zijn de kosten van een standaard brochure?

een brochure die door middelgrote en grotere organisatie worden gebruikt moeten worden ontwikkelt door deskundige professionals die hun vak verstaan. De uitdaging van een goede brochure en vooral de borging van de huisstijl wordt over het algemeen gedaan door specialistische bedrijven die voor alle uitingsvormen oplossingen kunnen bieden. € 500,00 tot € 1.000,00

Wat zijn de kosten van een complexere brochure?

De kosten van een een brochure hangen af van de complexiteit die u wenst. Bij een complexe brochure met veel uitdagingen qua vormgeving en het aantal uitingen. Ook kan dan een standaard geschoolde grafisch ontwerper misschien niet meer voldoen en heeft uw ontwerper waarschijnlijk ook kennis van marketing, strategie en het rendabel maken van uw brochure:
€ 1.000,00 tot € 3.000,00

Kosten van een zeer complexe brochure?

Bij een zeer complexe brochure implementaties kunt u ook denken aan extra speciale eisen en wensen in bijvoorbeeld het drukprocess: pms kleuren, rillen en stansen of zeer grote oplagen met proofreading en een proefdruk of een onderzoek naar uw doelgroep en de juiste focus in uw uiting. Uw brochure wordt waarschijnlijk door meerdere professionals in teamverband ontwikkeld. € 3.000,00 tot € 10.000,00

Het blijft altijd lastig om exact te bepalen wat een brochure kost, maar wilt u vrijblijvend exact weten wat uw brochure u gaat kosten, vul dan ons formulier in en ontvang exacte prijsopgaven.

Wat kost nu uw brochure? Vraag het ons via de chat of stuur het formulier in: