Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten van een Logo ontwerp?

Wat zijn de kosten van een Logo ontwerp?

 Wat kost een Logo ontwerp? Dat is een korte vraag met een uitgebreid antwoord. het ene Logo ontwerp is namelijk het andere niet. Ook bent u afhankelijk van de partij die het Logo ontwerp voor u ontwikkeld. De kosten van een eenvoudige huisstijl zijn € 200,00 tot € 400,00 en worden vaak uitgevoerd door grafisch ontwerpers.

Wat zijn de kosten van een standaard Logo ontwerp?

een Logo ontwerp die door middelgrote en grotere organisatie worden gebruikt moeten worden ontwikkelt door deskundige professionals die hun vak verstaan. De uitdaging van een goede Logo ontwerp en vooral de borging van de huisstijl wordt over het algemeen gedaan door specialistische bedrijven die voor alle uitingsvormen oplossingen kunnen bieden. € 400,00 tot € 800,00

Wat zijn de kosten van een complexere Logo ontwerp?

De kosten van een een Logo ontwerp hangen af van de complexiteit die u wenst. Bij een complexe Logo ontwerp met veel uitdagingen qua vormgeving en het aantal uitingen. Ook kan dan een standaard geschoolde grafisch ontwerper misschien niet meer voldoen en heeft uw ontwerper waarschijnlijk ook kennis van marketing, strategie en het rendabel maken van uw Logo ontwerp:
€ 800,00 tot € 1.600,00

Kosten van een zeer complexe Logo ontwerp?

Bij een zeer complexe Logo ontwerp implementaties kunt u ook denken aan extra speciale eisen en wensen in bijvoorbeeld het drukprocess: pms kleuren, rillen en stansen of zeer grote oplagen met proofreading en een proefdruk of een onderzoek naar uw doelgroep en de juiste focus in uw uiting. Uw Logo ontwerp wordt waarschijnlijk door meerdere professionals in teamverband ontwikkeld. € 1.600,00 tot € 3.200,00

Het blijft altijd lastig om exact te bepalen wat een Logo ontwerp kost, maar wilt u vrijblijvend exact weten wat uw Logo ontwerp u gaat kosten, vul dan ons formulier in en ontvang exacte prijsopgaven.

Wat kost nu een Logo ontwerp? Vraag het ons…